Pharao fejléc

Szolárium krémek a még tökéletesebb barnulásért

Szolárium krémek széles választéka közül biztosan megtalálod a bőrödnek legmegfelelőbb szolárium krémet. Kérd kollégáink segítségét, hogy a legmegfelelőbb szolárium krémet választhasd.

Szolárium kozmetikumok széles választékát találod meg szoláriumunkban. ( SCYN, Australian Gold, Cheers, Tannymaxx, Sunmaxx, Caribbean Gold, Linea Soft és a Hawaiiana, Botanica).

Barnítást elősegítő, önbarnító tartalmú és önbarnító nélküli szolárium krémek, After típusú testápolók is megtalálhatóak a termékpalettánkon.

Hogy miért jó szolárium krémet használni?

Az UV sugárzás hatására a bőr veszít zsír-és víztartalmából, ezáltal ráncosodhat és feszessége is csökkenhet, a hatóanyagok segítségével bőre visszanyeri simaságát és puhaságát. Szolárium krém használatával 30-40 %-kal eredményesebben barnulunk, így kevesebb szoláriumozással, gyorsabban elérhetjük a kívánt hatást és a megszerzett barnaság tartósabb lesz.

Elkerülhetjük a jellegzetes „szolárium szagot” krém használattal, mivel intenzív illatukkal elnyomják a kellemetlen illatot, finom, erőteljes illatukkal hozzájárulnak ahhoz, hogy a szoláriumozás még kellemesebb élmény legyen.

A tökéletes barnulás érdekében fontos, hogy a szolárium krémet a teljes testre egyenletesen, vékony rétegben vigyük fel. A speciális szoláriumozás után használatos kozmetikumok segítségével nem csupán szebb és tartósabb lesz a megszerzett barnaság, hanem –a testápolókkal ellentétben- antioxidáns, ránctalanító tulajdonságuk biztosítja a bőr védelmét is.

Győződj meg saját bőrödön a szolárium kozmetikumok fent felsorolt pozitív hatásairól!

Ha neked a barnulás mellett a bőröd védelme is fontos, kérd a szoláriumban dolgozók segítségét, akik tanácsot adnak abban, hogy melyik szolárium krém számodra a legmegfelelőbb.

Légy Te is egészségesen szép barna!

0 találat / 1 oldal
0 találat / 1 oldal
Hírek

FOLYAMATOS CSŐCSERE!!

1. GÉP: Január

2. GÉP: Április

3. GÉP: Január

4. GÉP: Január

5. GÉP: Március

6. GÉP: Február

Pozitív élettani hatások
  • D-vitamin-mely elengedhetetlen a csontképzéshez
  • stressz oldó hatású
  • vérkeringés javító
  • segít a szív-és érrendszeri megbetegedések megelőzésében, valamint az immunrendszer működését
  • jótékony hatású bizonyos bőrbetegségekkel szemben (ekcéma, túlzott faggyútermelés…)
  • gátolja különböző rák típusok kialakulását
Facebook
lábléc
pharaosun.szolarium@gmail.com | 1061 Budapest, Jókai tér 8. | +36 30/786-5666 | +36 1/951-9113 | H-P: 08:00-22:00 Szo-Vas: 10:00-22:00
©PharaoSun Kft - Minden jog fenntartva.