Pharao fejléc

PharaoSun szolárium Budapest belvárosában a VI. kerületi Oktogonnál

Budapesti szoláriumunk a VI. kerületi Oktogon és Nyugati között lévő Jókai téren várja a barnulni vágyó vendégeit. Szoláriumunkban lehetőség nyílik arra hogy adott időszakokban akciós áron vegyétek igénybe szolárium gépeinket.

Exkluzív különlegesség szalonunkról
Tarts velünk egy igazán izgalmas barangoláson, és nézz körül a Pharao-ban eddig soha nem látott módon: Virtuális Sétánk segítségével.

PharaoSun virtuális séta

A két szintes budapesti PharaoSun szolárium és szépségszalon kiváló helyen helyezkedik el, hiszen a Jókai tér (oktogon) közvetlen közelében található a 4-6-os villamos, illetve a kisföldalatti (1 metró), ezáltal könnyen megközelíthető a környező kerületből (V.,VI, VII., XIII.) is.

A földszinten 6 szolárium gép található, (4 fekvő és 2 álló) amelyből 3 ergoline szolárium gép, és 3 luxura szolárium gép. A szolárium gépeink sexy cacao, linea brasilian, linea australia, chocolate brown (csoki cső) csövekkel vannak felszerelve, ami biztosítja a kellemes barnulást és a gyönyörű színt.

Termékeink között főként Australian Gold, Sycn és Soleo krémekkel találkozhattok. A 6. kerületben lévő szoláriumunk azért is különleges, mivel a szolizási lehetőségen túl alkalom nyílik a szépségszalon használatára is, hiszen fodrászat, kozmetika, masszázs, csontkovácsolás illetve kéz és láb ápolás működik. Szakembereink minőségi munkavégzése között találkozhatsz a 3D / 4D /5D szempilla felrakásával, a hajhosszabbítás különböző módszereivel.

A környék legjobb szoláriuma vár titeket folyamatos akciós bérletekkel, olcsó perc árakkal, akár már 59 Ft/perc-től. Egy hely, ahol mindenki megtalálja bőrtípusának megfelelő csöveket!

Szalonunk széles választékban kínál első osztályú bőrtípusának megfelelő barnulást elősegítő krémeket, hűtött üdítőitalokat, kávét és szendvicseket.

Szeretettel várjuk vendégeinket Szépségszalonunkban!

Hírek

FOLYAMATOS CSŐCSERE!!

1. GÉP: Január

2. GÉP: Április

3. GÉP: Január

4. GÉP: Január

5. GÉP: Március

6. GÉP: Február

Pozitív élettani hatások
  • D-vitamin-mely elengedhetetlen a csontképzéshez
  • stressz oldó hatású
  • vérkeringés javító
  • segít a szív-és érrendszeri megbetegedések megelőzésében, valamint az immunrendszer működését
  • jótékony hatású bizonyos bőrbetegségekkel szemben (ekcéma, túlzott faggyútermelés…)
  • gátolja különböző rák típusok kialakulását
Facebook
lábléc
pharaosun.szolarium@gmail.com | 1061 Budapest, Jókai tér 8. | +36 30/786-5666 | +36 1/951-9113 | H-P: 08:00-22:00 Szo-Vas: 10:00-22:00
©PharaoSun Kft - Minden jog fenntartva.